День Збройних Сил України

6 грудня в нашій школі було проведено ряд заходів приурочених Дню Збройних сил України. Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

Класними керівниками було проведено виховні години «Український воїн – приклад для наслідування.
Члени Спектрів волонтерського руху, преси та інформації учнівського об’єднання «Веселка» створили буклет «Пам’ятаємо імена героїв» про погиблих героїв Кривоозерщини, які захищали цілість та незалежність нашої Батьківщини.
Вчителями фізичної культури були організовані спортивні змагання між класами. Учасники змагань продемонстрували справжні чоловічі якості – спритність, витривалість, силу та наполегливість. Хлопці довели, що вони справжні чоловіки – майбутні захисники Батьківщини.
Всі учасники проведених заходів зрозуміли основне – тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій народу.
Кiлькiсть переглядiв: 839