Свято останнього дзвоника 2018

Останній дзвоник - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

Незабутнім і хвилюючим стало свято і для нашої школи.На святкову лінійку у супроводі класного керівника вийшли випускники 11 класу. Традиційно пролунав гімн України. Опісля вшанували героїв, які загинули на Сході за незалежність держави.
Першою з вітальним словом до учасників урочистого дійства звернулася директор школи Караповська І.В.Побажала ефективно використати здобуті знання, аби бути гордістю для країни.

З привітальним словом виступив голова райдержадміністрації Мірошниченко Олексій Володимирович. У вітальному слові наголосив, що сьогоднішнє свято - радісне й сумне водночас, бо для учнів середнього шкільного віку воно символізує наближення канікул, але для випускників - це початок дорослого життя, завершення безтурботного дитинства.Атакож вручив грамоти вчителям та учням за результатами роботи у 2017-2018 навчальному році.

Малеча привітала випускників із завершенням навчання у школі запальним танцем.Згодом одинадцятикласники пов’язали стрічки на дерево бажань.А після того, як пролунав останній дзвінок, школярі робили знімки на пам’ять зі своїми вчителями, друзями та рідними.

Кiлькiсть переглядiв: 578