Учні та працівники школи прийняли участь у відкритті пам’ятника «Захисникам територіальної цілісності та незалежності України» та меморіальної плити двом загиблим землякам в зоні АТО

Патріотизм, віра у світле майбутнє України, шана до її полеглих синів і всіх, хто відстоював незалежність нашої держави, об’єднали Кривоозерців, які прийшли сьогодні 11.11.2016 року на відкриття пам’ятника «Захисникам територіальної цілісності та незалежності України» та меморіальної плити двом загиблим землякам в зоні АТО М. Люшенку та О. Ладиженському на території Кривоозерської сільської ради, біля Кривоозерської ЗОШ №2 І - ІІ ступенів . Керівники району, члени сімей загиблих, бойові побратими, учасники антитерористичної операції, волонтери, представники громадськості, учні та працівники Кривоозерської ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів з квітами та сльозами на очах вкотре згадали наших Героїв.
Емоції переповнювали. Адже насправді мова йде про людські трагедії, яких вже не виправити. Жоден пам'ятник чи почесті не повернуть батькам дітей, а дітям батьків.Захід розпочалося із виконання Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання пам’яті полеглих героїв, які загинули під час виконання бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції. Державний Прапор України, області та району внесли демобілізовані воїни антитерористичної операції. Згадали також всіх земляків, які перебували та перебувають в зоні АТО.
Відкрили пам’ятник «Захисникам територіальної цілісності та незалежності України» та стелу двом загиблим землякам в зоні АТО донька Героя - Валерія Ладиженська та голова сільської ради, учасник АТО - Юрій Сінчук.
Кiлькiсть переглядiв: 756